31 31 05 98 rasmus@nextprocess.dk

PERSONLIG COACH I ÅRHUS

Livsændringer, personlig udvikling og forandrings­processer

Livsændringer, udfordringer, glæder og sorger er en del af livet, som ingen af os går fri af.

Nogle forandringer oplever vi som kærkomne. Andre vil vi helst undgå, da de er forbundet med intense følelser, der stresser og belaster vores hverdag.
Når der opstår omvæltninger i livet, er det helt naturligt, at du føler det som en særdeles udfordrende oplevelse.

Som din personlige coach kan jeg hjælpe dig med at komme godt igennem livsændringer og de forandringsprocesser, der uvilkårligt følger med.
Med udgangspunkt i en ligeværdig og respektfuld samtale får du metoder og værktøjer til at håndtere din nuværende situation bedst muligt.

Den viden og indsigt, du opnår gennem coachingforløbet, vil du også kunne bruge fremadrettet, når du støder på lignende udfordringer eller omvæltninger i dit liv.

Personlig coaching skaber klarhed og nye handlemuligheder

Står du midt i en fastlåst situation eller en livsændring, der er svær at håndtere? Så kan personlig coaching løse op og skabe klarhed, retning og bevidsthed om nye handlemuligheder.

Eksempler på situationer, hvor personlig coaching kan understøtte din forandringsproces

  • Du har mistet et nærtstående familiemedlem og er ramt af sorg og tristhed. Du kan ikke samle dig om dine arbejdsopgaver, fritidsliv og har en knugende fornemmelse i maven
  • Du er lige startet på et nyt job, og det er svært at få til at fungere sammen med familielivet
  • Du ønsker at leve sundere, men har ikke overskud til det, når du kommer hjem
  • Du er flyttet fra din ægtefælle, og du har meget stor skyldfølelse overfor dine børn
  • Du er flyttet sammen med din nye kæreste, og du har store konflikter med de hjemmeboende børn
  • Du er lige gået fra din kæreste og føler dig meget alene og befinder dig i en tilstand af konstant tristhed
  • I har fået jeres tredje barn, og du er kronisk træt og når ikke dine opgaver – hverken privat eller på arbejdet
  • Du får det svært, når der sker forandringer på dit arbejde
  • Du føler dig presset og stresset og har mistet overblikket.

Læs også om stresscoaching her.

Personlig coaching med afsæt i dine vigtigste livsværdier

I min coaching er det din selvforståelse, dine erfaringer og din konkrete virkelighed, der er centrum for vores dialog.
Jeg bruger ikke bestemte coachingmetoder.

Du skal med andre ord ikke passe ind i en forudbestemt teoretisk forståelsesramme. I stedet lytter jeg nærværende og åbent til dine oplevelser og din fortælling om den situation, du står i.

Første skridt er, at vi går på opdagelse i din oplevelse af den nuværende situation, og vi udforsker dine ønsker omkring fremtiden. På den måde skaber vi et tydeligt fælles formål med coachingforløbet.

Næste skridt er, at vi sammen indkredser dine vigtigste livsværdier. Og med afsæt i dem, finder vi ind til de styrker, ressourcer og kompetencer, der giver dig modet og motivationen til at tage hul på den personlige udvikling – og finde din nye vej.

Er du i tvivl, om personlig coaching er det rigtige for dig, så er du velkommen til at kontakte mig, så kan vi sammen afklare, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

Mine klienter siger

{

Da jeg kontaktede Rasmus Kaag, var jeg presset i hverdagen. Jeg havde for mange opgaver arbejdsmæssigt, sov dårligt, var konstant træt og drænet, glemte ting og mistede overblikket både arbejdsmæssigt og privat.

Forløbet har betydet, at jeg er blevet meget opmærksom på, hvilke tegn min krop giver mig. Og at jeg skal lære at mærke bedre efter, når hovedet og kroppen er ved at sige fra.

Jeg oplevede coachingforløbet som meget professionelt. Jeg følte mig i trygge hænder, og der var tid til refleksion og fokus på, hvordan jeg havde det, og hvad jeg skulle arbejde med.

Rasmus er meget rolig og lyttende og kommer samtidig med gode observationer, som man måske ikke selv er opmærksom på. Man er ikke i tvivl om, at man er i gode hænder.

HR-koordinator, 42 år

Da jeg opsøgte Rasmus, følte jeg mig ofte trist og usikker – og jeg var bange for ikke at gøre tingene godt nok. Jeg ønskede at få hjælp til at få styr på min usikkerhed og tvivlen på mine kompetencer.

Det har været et meget positivt forløb. Jeg fik meget ud af hver enkelt samtale, og kort tid efter den første samtale begyndte jeg at mærke en forskel. Det blev meget bedre efter hver samtale.

Den personlige coaching har givet mig nogle gode redskaber at arbejde med. Ved tvivl og usikkerhed, tænker jeg hurtigt på nogle af de ord, som Rasmus har sagt – og kommer igen på rette spor.

Rasmus er meget behagelig at snakke med, og jeg havde ikke svært ved at åbne mig op for ham.

Elev i firma, 35 år

Jeg havde problematikker i forhold til stress og effektivisering af mit arbejde samt lidt underliggende selvværdsproblematikker. Jeg kontaktede Rasmus Kaag, fordi jeg ønskede at tage fat på de små problemer, inden de voksede sig større.

Coachingforløbet var behageligt. Der blev lagt øre til mine problemer, og jeg fik gode input til, hvad jeg kunne gøre anderledes. Fik desuden masser af ahaoplevelser.

Som coach har Rasmus en intuitiv evne til at lytte og guide mennesket foran sig til selv at indse, hvor problematikkerne ligger og til at tage aktivt ansvar i at løse dem.

Jeg vil anbefale Rasmus Kaag til alle, som sidder med komplikationer i deres liv, som de ikke umiddelbart har haft held med at løse selv.

VVS-ingeniør, 41 år

Jeg opsøgte Rasmus Kaag pga. stress og angst efter et hårdt arbejdspres og en hård skilsmisse.

Jeg havde lidt forbehold, inden jeg tog kontakt, da jeg havde et stort alkoholforbrug på daværende tidspunkt, og var lidt bange for at fortælle åbent om det.
Coachingforløbet har været enormt givende, og det gav mig nogle værktøjer til at komme videre i livet og se lys forenden af tunnelen.

Jeg har lært mig selv bedre at kende og har fundet ud af, at det er ok at have det lidt svært en gang imellem. Og at jeg ikke er den eneste, som har det således.

Det særlige ved Rasmus som coach er hans store menneskelig indsigt, ro og den målrettede coaching.

Jeg vil anbefale Rasmus Kaag til alle, som går og tumler med noget, stort og småt.

Seniorprojektleder, 38 år

Sådan booker du en tid

Jeg afsætter som udgangspunkt 2 timer til en session. Du bestiller tid ved at skrive til mig herunder.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig på rasmus@nextprocess.dk eller på 31 31 05 98, hvis du har spørgsmål, du har behov for at få besvaret, inden du booker tid. Jeg ringer dig herefter op, så vi kan tage en kort uforpligtende snak.